Enguany, les escoles de la Institució han participat en la 2a edició del projecte Aim for Change: un projecte transversal per al desenvolupament del Compromís Social.

El projecte Aim for Change ofereix als alumnes de 4t d’ESO les eines, el temps i els coneixements necessaris per tal que puguin desenvolupar i posar en pràctica iniciatives solidàries, obertes a la comunitat. Així, aquest curs més de 150 joves han invertit el seu temps i esforç per a fer del compromís social una prioritat —i, de les seves iniciatives solidàries, una realitat— descobrint que, amb il·lusió i treball en equip, poden convertir-se en agents de canvi.

Els premis Aim for Change premien l’esforç, inspiració, resultats i impacte dels projectes desenvolupats pels alumnes en col·laboració amb la comunitat educativa del seu centre.

Aquests premis inclouen 2 categories:

– Categoria “Votació popular” que ofereix un guardó al projecte solidari més votat per part de les famílies, alumnes, Alumni, etc,. de la Institució
– Categoria “Premi del Jurat” que engloba:
– Premi del jurat al projecte amb més Impacte Social
– Premi del jurat al projecte amb més Implicació per part de la comunitat educativa del centre.

 

PROJECTES GUANYADORS:

Categoria ‘Votació Popular’
Turó Clean Up Day (Institució Tarragona -TURÓ)
Medi Ambient

Categoria ‘Impacte Social’
School Dolls (Institució Mallorca – AIXA)
Compromís local

Categoria ‘Implicació’
Ypsilon (Institució La Farga)
Compromís local / Sport

 

Els projectes guanyadors rebran una dotació econòmica per part de la Fundació Impuls a destinar al projecte implementat per l’escola o a una altra entitat que desenvolupi una tasca solidària semblant. 

 

 

¡Enhorabona a tots/es els/les participants!