El projecte Aim for Change vol oferir les eines, el temps i els coneixements necessaris per tal que, els alumnes de 4t d’ESO de les nostres escoles, puguin desenvolupar i posar en pràctica iniciatives solidàries, obertes a la comunitat. Així, aquest curs més de 150 joves han invertit el seu temps i esforç per a fer del compromís social una prioritat —i, de les seves iniciatives solidàries, una realitat— descobrint que, amb il·lusió i treball en equip, poden convertir-se en agents de canvi.

El proper mes de juny de 2021 celebrarem el lliurament de premis Aim for Change 2021 (format en línia) als projectes solidaris desenvolupats durant aquest curs pels alumnes participants (15 projectes, més de 150 participants).

Aquests premis inclouen la categoria “Votació popular” que  ofereix un guardó al projecte solidari més votat. Les comunitats educatives de tots els centres (famílies i amics, alumnes, Alumni, claustre, etc,.) podran votar dos projectes solidaris com a mereixedors del guardó en la categoria de “Votació popular”. L’equip Aude! serà l’encarregat de supervisar el procés i anunciar un únic projecte guanyador en aquesta categoria.

[+ informació Projecte Aim fo Change]
[+ informació projecte pedagògic Aude!]