EL PROJECTE

Dins del projecte pedagògic Aude!, el Compromís Social ens ajuda a ser persones que siguin felices ajudant els altres i amb una sensibilitat activa cap al medi ambient per preservar i millorar el món on vivim.

En aquesta línia, el projecte Aim for Change vol oferir les eines, el temps i els coneixements necessaris per tal que, els alumnes de 4t d’ESO de les nostres escoles, puguin desenvolupar i posar en pràctica iniciatives solidàries, obertes a la comunitat. Així, aquest curs més de 150 joves han invertit el seu temps i esforç per a fer del compromís social una prioritat —i, de les seves iniciatives solidàries, una realitat— descobrint que, amb il·lusió i treball en equip, poden convertir-se en agents de canvi.

ELS PREMIS

Els Premis Aim for Change premien doncs, l’esforç, inspiració, resultats i impacte de les iniciatives solidàries desenvolupades pels alumnes en col·laboració amb la comunitat educativa del seu centre. En aquesta 4a edició, el Jurat ha concedit dos reconeixements:

 • al projecte amb més Impacte Social
 • al projecte amb més Implicació per part de la comunitat educativa

PROJECTES GUANYADORS

 • Categoria ‘Impacte Social’:
  Per un món millor: no llençis, reutilitza!
  Institució Tarragona- Aura
  Medi ambient
   VEURE VÍDEO
 • Categoria ‘Implicació per part de la comunitat educativa’:
  Ens divertim junts
  Institució Igualada -Montclar
  Compromís local
  VEURE VÍDEO

Els projectes guanyadors rebran una dotació econòmica per part de la Fundació Impuls a destinar al projecte implementat per l’escola o a una altra entitat que desenvolupi una tasca solidària semblant.

¡Enhorabona a tots/es els/les participants!

[+ informació Projecte Aim for Change]
[+ informació projecte pedagògic Aude!]