3a Jornada Aim for Change (23.10.2020, en línia)

El Compromís Social ens ajuda a ser persones felices ajudant els altres i amb una sensibilitat activa cap al medi ambient, per preservar i millorar el món on vivim. El projecte Aim for Change, curs rere curs, busca oferir el temps, els coneixements i les eines perquè els nostres alumnes (15-17 anys) puguin plantejar, dissenyar i implementar un projecte solidari en col·laboració amb tota la comunitat educativa del seu col·legi.

En aquesta línia, els alumnes de 4t d’ESO de les escoles de la Institució s’uneixen al projecte Aim for Change per assumir el rol de change makers i desenvolupar una iniciativa solidària a la seva escola o ciutat. El material plantejat els oferirà les dinàmiques i recursos per a assolir l’objectiu de ser protagonistes del canvi en la millora del món.

La 3ª Jornada Aim for Change vol ser el tret de sortida d’aquest camí oferint als participants el testimoni d’un referent en l’àmbit de la cooperació i l’emprenedoria social: Felipe Campos Rubio  porta més de 15 anys treballant en i per l’acció social i comunitària i des dels 22 anys és el Director General de l’Associació Educativa Ítaca. La seva tasca ha rebut diferents reconeixements com ara el Premi de la Fundación Princesa de Girona o el Premi Nacional de Joventut per INJUVE. A més, és membre de diferents òrgans de govern de ONGs i plataformes socials en l’àmbit català i estatal.

*Feu clic al video per visualitzar la Jornada Inspiradora