El Compromís Social ens ajuda a ser persones felices ajudant els altres i amb una sensibilitat activa cap al medi ambient per preservar i millorar el món on vivim.

Així, la jornada Aim for Change que es va oferir a la UIC el dia 29 de març de 2019per als alumnes de 4t d’ESO de les escoles de la Institució, va ser una oportunitat per a conèixer els projectes desenvolupats per 4 organitzacions solidàries que, amb el testimoni dels seus voluntaris, van transmetre la importància de la cooperació, dels valors propis de la persona i de la constància malgrat les dificultats per a aconseguir fer realitat el somni d’un món millor.

Les conferències “El món et necessita” del Fundador i president del Grup Intercom Antonio González Barros*  i “Design for change” a càrrec del President de l’associació Design for Change  Miguel Luengo**, van oferir als assistents les claus per a esdevenir agents de canvi compromesos amb els valors personals, l’entorn i la societat.

Aquest va ser el programa de la Jornada: 

  • 9.30 Benvinguda
  • 9.45 Conferència “El món et necessita” (Antonio González Barros*)
  • 10.15 Taula rodona “Premis Teaming”- Agents de canvi social premiats per Teaming
  • 11.00 Break
  • 11.30 Taller  “I can” (Miguel Luengo**  – Design for change España)
  • 13.30 Dinar
  • 14.15 Taller “I can”
  • 16.00 Final Jornada

GALERIA D’IMATGES

(*) Fundador i president del Grup Intercom amb més de 50 empreses a  Internet. Ha rebut nombrosos premis, entre d’altres: Premi de la càmara de comerç de Barcelona 2001 a la millor trajectòria professional. Finalista als Premis Felipe a la Excel·lència Empresarial en tres ocasions; Premi Emprendedor de l’any 2008 de la revista emprenedors. Creador del projecte social Teaming.net junt amb Everis. Més de 270.000 persones fan micro-donacions
(**) Enginyer Industrial. Consultor tecnològic i de negoci durant 13 anys. En l’actualitat es defineix com un “despertador de somnis” a qui li encanta el treball amb les persones, tant nens com adults, i que a través de diferents disciplines busca que assoleixin els seus somnis. El seu treball se centra en aconseguir que els més joves tinguin l’oportunitat per canviar el món. Des del 2011 està impulsant a Espanya Design for Change, associació de la qual és President.